Byggmester Roland

            

Kenneth Roland er så og si født og opp- vokst i byggebransjen. Far hans, og hans far igjen var byggmestere i Marnardal. Nå driver Kenneth Byggmester Roland, som teller seks ansatte og har oppdragsgivere i hele Vest Agder.

Byggmester Roland har mange ben å stå på. Ved hjelp av faste samarbeidspartnere kan de hjelpe deg med reparasjoner, tilbygg, nybygg, rørlegging, maling, elektro, kjøkkeninnredning og mer. Eller kanskje du drømmer om et arkitekttegnet hus?

Oppdragsgiverne er både private og kommunale. Byggmester Roland får også oppdrag fra Fylkeskonservatoren nå og da, der de restaurerer verneverdige bygg.

Uansett om du ønsker et nytt hus i moderne stil eller vedlikehold av et eldre hus, er Byggmester Roland et trygt valg. Godt håndverk til en fornuftig pris er hovedfokuset i bedriften, og hver enkelt kunde blir godt ivaretatt. Alt er mulig.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle