Ved hjelp av faste samarbeidspartnere kan vi hjelpe deg med reparasjoner, tilbygg, nybygg, rørlegging, maling, elektro, kjøkkeninnredning og mer. Vi er din lokale byggmester!

Enebolig

Sitter du på en boligdrøm du ønsker å realisere ? Vi stiller høye krav til kvalitet,  tar ansvaret for byggeprosjektet og leder ditt boligprojekt sikkert i mål. Vi bygger din enebolig!

Hytter

Sitter du på en hytte drøm? Om du allerede har en hytte eller ønsker å bygge,  må hytten være i stand til å tåle kulde, sterk vind og store snømengder. Vi kan realisere hyttedrømmen din fra start til slutt!

Tilbygg

Opplever du huset du bor i etter hvert blir for smått og trenger du mer plass? Et tilbygg kan være vanskeligere å bygge alene, spesielt da det skal bygges på allerede eksisterende bygg. Vi kan hjelpe deg!

Nybygg

Tenker du på å bygge et nytt bygg på tomta? Da er det mange hensyn å ta stilling til og at jobben blir gjort riktig helt fra starten av! Du trenger kun å fortelle oss om dine planer og ønsker, så fullfører vi drømmen for deg!

Ombygging

Ombygging av eldre bolig til moderne standard er faglig krevende. Vi kan hjelpe deg med nytenkning og ombygging slik at boligen passer til dagens krav til funksjonalitet og kvalitet.

Restaurering

Har du et gammelt hus du ønsker å pusse opp men samtidig beholde den gamle stilen og sjarmen? Vi har den fagelige ekspertisen som kan hjelpe deg!

Bilde av nytt tak - Byggmester Trygve Roland Lindesnes - Snekker, byggmester

Tak

Trenger du et nytt tak? Vi kan hjelpe deg med bygging av nytt og restaurering av tak. Fornying av tak er nødvendig for å unngå sliteskader og fukt, og dette kan vi gjøre for deg. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Terrasse

Tenker du på å bygge en ny terrasse til sommeren? Dette har vi god erfaring med, og vi passer på at alt blir gjort riktig fra start til slutt! Ta kontakt i dag, så fullfører vi drømmen for deg!

Bilde av hagestue - Byggmester Trygve Roland Lindesnes - Snekker, byggmester

Hagestue

Hadde ikke en hagestue vært deilig til sommeren? Vi kan bygge en for deg. Våre dyktige fagfolk har lang erfaring og god kompetanse, og vi sørger for en flott hagestue! Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

Kontakt oss

Har du noen spørsmål ikke vær redd for å ta kontakt

+47 916 31 458
post@roland-bygg.no 

    Denne nettsiden bruker cookies

    Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle